AudioQendra.com
English / Shqip
Search
Albums: All / A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Home > Albums > P > Patriotike

Share @ Facebook  Share @ Twitter  Bookmark it  Send to a friend
 Name of the songPublishedSizeListenedDownloadedComments
Patriotike > Valon Haliti - Këngë për komandant Shemsi Ahmetin04/08/20123.32 MB290 times65 times0
Patriotike > Hamz Llapqeva - Komandant Tamuli03/08/20126.37 MB235 times82 times0
Patriotike > Ylli Demaj - Moj Kosovë01/08/20122.82 MB398 times112 times0
Patriotike > Shaban Demaj - Rapsodve të Dukagjinit01/08/20123.94 MB275 times98 times0
Patriotike > Skender Vishaj dhe Sejdi Gërvalla01/08/20123.77 MB168 times53 times0
Patriotike > Bekim Vishaj - Lavdi dëshmorve01/08/20123.31 MB161 times56 times0
Patriotike > Ismet Demaj dhe Esat Gashi - Dert mbi dert01/08/20123.76 MB182 times61 times0
Patriotike > Januz Mushkolaj - Krajl Nikolla01/08/20125.69 MB251 times100 times0
Patriotike > Xhavit Nimanaj - Moj Shqipni01/08/20123.81 MB265 times84 times0
Patriotike > Vëllezërit Qetaj - Adrian Krasniqi01/08/20122.32 MB236 times80 times0
Patriotike > Liti Biti e Sabit Bilalli - Rruga e kombit01/08/20122.94 MB205 times86 times0
Patriotike > Bashkim Syla, Avni Gashi, Qazim Gjoci - Shkëlqen dielli01/08/20123.12 MB186 times54 times0
Patriotike > Jeton Zeka dhe Xhavit Hyk Osmani - Ran nMirdit 3 kapetana01/08/20123.81 MB188 times65 times0
Patriotike > Skender e Driton Sadikaj - Gëzuar Kosovë01/08/20123.70 MB122 times36 times0
Patriotike > Rifat Draga - Me i këndue trimave01/08/20127.81 MB179 times76 times0
Patriotike > Lek e Xhok Duhoni - Shaban Dema01/08/20123.82 MB123 times35 times0
Patriotike > Shpresa Veseli - Se ka dal mem prit shqiponja01/08/20123.18 MB178 times59 times0
Patriotike > Mustaf Rama - Hysen Smailit01/08/20123.17 MB106 times44 times0
Patriotike > Kastrati, Brati dhe Dita - Vijn vaporat01/08/20123.89 MB178 times78 times0
Patriotike > Skender Vishaj e Sejdi Gervalla - Moj Vranin01/08/20123.27 MB145 times49 times0
Patriotike > Januz Mushkolaj - Këngë për Rexhep Mazrekun01/08/20123.79 MB133 times37 times0
Patriotike > Ismet Demaj - Si bilbil01/08/20123.77 MB105 times41 times0
Patriotike > Vëllezërit Qetaj - Podi i gurrit01/08/20127.03 MB169 times46 times0
Patriotike > Xhavit Nimanaj - Thërret Prizreni mori Shkodër01/08/20123.78 MB165 times93 times0
Patriotike > Salim Arifi - Kosove me fat Pavaresia08/07/20081.65 MB401 times714 times3
Patriotike > Hymni i Kosovës28/03/20081.55 MB430 times2165 times4
Patriotike > Vagabondi feat Hysni Zela - Kosova e pavarur28/03/20083.78 MB481 times1075 times3
Patriotike > VA - Vendi Im28/03/20082.19 MB340 times565 times0
Patriotike > VA - Për pavarsi28/03/20084.45 MB242 times481 times0
Patriotike > VA - Kenge per pavaresine28/03/20084.57 MB257 times529 times0
Patriotike > SeLA aka BosZMaN - Urime Pavaresia28/03/20084.20 MB224 times486 times0
Patriotike > NiT BronX - Urime Pavarsia28/03/20083.58 MB180 times343 times0
Patriotike > DoNNy - Per Pavarsi28/03/20084.50 MB177 times305 times0
Patriotike > Zelfi Hasani - Rrofsh flamuri rroft Rufia29/01/20073.85 MB352 times1531 times3
Patriotike > Zefe Beka - Erdhë lirija29/01/20073.75 MB402 times1452 times0
Patriotike > Xhemail Durmishi - Kreshnikët e Drenicës29/01/20073.83 MB308 times1224 times0
Patriotike > Xhavit Gashi29/01/20074.98 MB287 times874 times0
Patriotike > Selim Barisha29/01/20073.88 MB249 times666 times0
Patriotike > Radio Kosova e lirë29/01/20074.65 MB479 times1920 times3
Patriotike > Pyeta Hallin29/01/20074.28 MB268 times768 times1
Patriotike > N`prag të djegun29/01/20072.49 MB367 times1372 times0
Patriotike > N`kam Preshevë29/01/20073.53 MB341 times1333 times1
Patriotike > Sine Lloshi - Ka ndegji ni katundë28/01/20073.07 MB290 times765 times0
Patriotike > Sevdi Malesia dhe Qamil Berisha - Marsi 200128/01/20075.24 MB288 times1171 times0
Patriotike > Sevdi Malesia dhe Qamil Berisha - Do tabore shkijesh28/01/20073.52 MB311 times1067 times1
Patriotike > Sali Mani - Mbi Kosovë28/01/20075.22 MB476 times1788 times7
Patriotike > Sadete Shkodra - Kjo tokë nuk shitet28/01/20074.05 MB340 times1144 times7
Patriotike > Qerim Sula - Këngë për Gëzim Ostrenin28/01/20073.79 MB379 times1231 times1
Patriotike > Neset Gradeci - Komandant Teli28/01/20074.05 MB428 times1401 times3
Patriotike > Naim Abazi - Oj Serbi shtirgë e vjetër28/01/20072.90 MB451 times1961 times4
Patriotike > Mustafe Tahiri - Kosova Nënë28/01/20073.64 MB304 times825 times0
Patriotike > Musa Seadini - Abdylselam Emini28/01/20072.94 MB501 times674 times2
Patriotike > Muhamet Sejdiu - N`drase të vekut28/01/20072.30 MB348 times1287 times3
Patriotike > Motrat Bunjaku - Vendi i dashur ku une linda28/01/20073.28 MB395 times1131 times1
Patriotike > Hidajete Miftari - Ty t`ka nëna djal e çikë28/01/20075.25 MB379 times1011 times3
Patriotike > Hashim Shala - Shpat në dorë28/01/20074.17 MB352 times1435 times0
Patriotike > Hetemi dhe Selmani - Dëshmorët28/01/20072.46 MB246 times1026 times11
Patriotike > Hanife Zogaj - Amaneti28/01/20073.55 MB291 times704 times0
Patriotike > Esad Ruka - Azem ti je gjallë28/01/20076.08 MB302 times869 times2
Patriotike > Corona - Ç`janë këto dallgë28/01/20073.50 MB391 times1052 times1
Patriotike > Bib Kosova -Tanë shqiptaren ngriten zanin28/01/20074.41 MB341 times1588 times5
Patriotike > Augustun Ukaj - S`kam kujtu se del pranvera28/01/20075.33 MB379 times2019 times0
Patriotike > Arif Vlladi - N`kopshtin tend moj vashe lulet kishin cel28/01/20072.30 MB278 times1106 times2
Patriotike > Arif Demiri - Këngë për Naser Ademin28/01/20074.41 MB273 times2425 times7
Patriotike > Zile Krasniqi - Këngë për Jusuf Gervallën28/01/20072.64 MB378 times2618 times6
Patriotike > Zefe Beka - Threte Prizreni mori Shkodër28/01/20075.62 MB442 times4275 times9
Patriotike > Valbona Kelmendi - Oj Drenicë djep i trimit28/01/20073.57 MB332 times1884 times0
Patriotike > Instrumentale28/01/20075.27 MB460 times2193 times3
Patriotike > Hetemi dhe Selmani - Këngë për dëshmorin Izet Shatri28/01/20074.87 MB283 times1528 times22
Patriotike > Gezim Ahmeti - Këngë për Aziz Kelmentin28/01/20076.76 MB517 times3971 times20
Patriotike > Fitore Rusha - Shqiptari të erdhën Trimat28/01/20073.42 MB324 times2005 times1
Patriotike > Zeqe Kuci - Një brigadë e ka Gjakova28/01/20074.40 MB299 times1469 times0
Patriotike > Skender Hasi - Po thret Shqipja28/01/20073.71 MB357 times1621 times1
Patriotike > Liri Lasha - Moj liri, Nuse Kosove28/01/20074.27 MB275 times1364 times2
Patriotike > Ibrahim Mucaj - Kënga e Haxhi Zekës28/01/20075.36 MB266 times1394 times2
Patriotike > Halit Gashi - Tahir Sinani28/01/20074.05 MB734 times4799 times57
Patriotike > Fatmire Breqani - Nusen presin tri kala28/01/20074.90 MB369 times2129 times2
Patriotike > Fanushe Ahmetaj - Për kosovën m`ka fal Zoti28/01/20073.19 MB354 times1866 times1
Patriotike > Amanet na i kan lan - Boll mirë e veç pak i vogel25/12/20062.14 MB297 times2172 times1
Patriotike > Amanet na i kan lan - Besim Ndreca25/12/20064.35 MB347 times1784 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - M`syn Dushmanin n`Prizren25/12/20063.02 MB302 times2212 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - Muje Krasniqi e Beqir Gashi25/12/20063.64 MB360 times1592 times1
Patriotike > Amanet na i kan lan - Kenge per Sali Shabanin25/12/20063.30 MB259 times1196 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - Krall Nikola25/12/20065.94 MB326 times1515 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - Kenge per Adem Jasharin25/12/20063.10 MB387 times1544 times2
Patriotike > Amanet na i kan lan - Bac Bajrami e Shotë Galica25/12/20062.25 MB371 times2828 times1
Patriotike > Valbona Kelmendi - Oj drenicë djep i trimit14/07/20063.97 MB346 times1300 times0
Patriotike > Valbona Kelmendi - Kush na e ndali diellin14/07/20064.49 MB472 times973 times1
Patriotike > Nusret Muçiqi - 3000 vjet me plis të bardh14/07/20063.97 MB435 times2330 times0
Patriotike > Naim Latifi - Nga drenica vjen haberi.mp314/07/20063.25 MB375 times1490 times4
Patriotike > Naim Latifi - Nëna e ushtarit14/07/20062.86 MB363 times1780 times10
Patriotike > Manjolla Nallbani - Lufton Drenica14/07/20063.03 MB405 times1836 times1
Patriotike > Lule Bajra - Qofsh me fat Univerzitet14/07/20063.59 MB374 times1216 times1
Patriotike > Hapuni dyer te gjenetit14/07/20063.34 MB253 times742 times0
Patriotike > Engjuj Arberor14/07/20062.09 MB253 times762 times0
Patriotike > Dritqiriri i Naimit14/07/20061.43 MB259 times739 times0
Patriotike > Hymni i flamurit14/07/20061.99 MB606 times3063 times3
Patriotike > Arif Vladi - UCK14/07/20064.02 MB491 times3319 times2

© 2007-2010 We are not affiliated with any of the media files here.
All media files are sended by singers/groups or their producers for pomotional purposes only.
online users!