AudioQendra.com
English / Shqip
Search
Albums: All / A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Home > Albums > P > Patriotike

Share @ Facebook  Share @ Twitter  Bookmark it  Send to a friend
 Name of the songPublishedSizeListenedDownloadedComments
Patriotike > Valon Haliti - Këngë për komandant Shemsi Ahmetin04/08/20123.32 MB257 times61 times0
Patriotike > Hamz Llapqeva - Komandant Tamuli03/08/20126.37 MB213 times78 times0
Patriotike > Ylli Demaj - Moj Kosovë01/08/20122.82 MB339 times106 times0
Patriotike > Shaban Demaj - Rapsodve të Dukagjinit01/08/20123.94 MB247 times91 times0
Patriotike > Skender Vishaj dhe Sejdi Gërvalla01/08/20123.77 MB154 times50 times0
Patriotike > Bekim Vishaj - Lavdi dëshmorve01/08/20123.31 MB144 times52 times0
Patriotike > Ismet Demaj dhe Esat Gashi - Dert mbi dert01/08/20123.76 MB155 times58 times0
Patriotike > Januz Mushkolaj - Krajl Nikolla01/08/20125.69 MB220 times94 times0
Patriotike > Xhavit Nimanaj - Moj Shqipni01/08/20123.81 MB228 times80 times0
Patriotike > Vëllezërit Qetaj - Adrian Krasniqi01/08/20122.32 MB201 times79 times0
Patriotike > Liti Biti e Sabit Bilalli - Rruga e kombit01/08/20122.94 MB178 times84 times0
Patriotike > Bashkim Syla, Avni Gashi, Qazim Gjoci - Shkëlqen dielli01/08/20123.12 MB169 times54 times0
Patriotike > Jeton Zeka dhe Xhavit Hyk Osmani - Ran nMirdit 3 kapetana01/08/20123.81 MB178 times63 times0
Patriotike > Skender e Driton Sadikaj - Gëzuar Kosovë01/08/20123.70 MB108 times35 times0
Patriotike > Rifat Draga - Me i këndue trimave01/08/20127.81 MB152 times62 times0
Patriotike > Lek e Xhok Duhoni - Shaban Dema01/08/20123.82 MB114 times35 times0
Patriotike > Shpresa Veseli - Se ka dal mem prit shqiponja01/08/20123.18 MB162 times56 times0
Patriotike > Mustaf Rama - Hysen Smailit01/08/20123.17 MB103 times44 times0
Patriotike > Kastrati, Brati dhe Dita - Vijn vaporat01/08/20123.89 MB158 times78 times0
Patriotike > Skender Vishaj e Sejdi Gervalla - Moj Vranin01/08/20123.27 MB134 times46 times0
Patriotike > Januz Mushkolaj - Këngë për Rexhep Mazrekun01/08/20123.79 MB129 times37 times0
Patriotike > Ismet Demaj - Si bilbil01/08/20123.77 MB95 times41 times0
Patriotike > Vëllezërit Qetaj - Podi i gurrit01/08/20127.03 MB154 times45 times0
Patriotike > Xhavit Nimanaj - Thërret Prizreni mori Shkodër01/08/20123.78 MB157 times92 times0
Patriotike > Salim Arifi - Kosove me fat Pavaresia08/07/20081.65 MB392 times712 times3
Patriotike > Hymni i Kosovës28/03/20081.55 MB420 times2164 times4
Patriotike > Vagabondi feat Hysni Zela - Kosova e pavarur28/03/20083.78 MB411 times1071 times3
Patriotike > VA - Vendi Im28/03/20082.19 MB329 times565 times0
Patriotike > VA - Për pavarsi28/03/20084.45 MB234 times481 times0
Patriotike > VA - Kenge per pavaresine28/03/20084.57 MB251 times529 times0
Patriotike > SeLA aka BosZMaN - Urime Pavaresia28/03/20084.20 MB220 times486 times0
Patriotike > NiT BronX - Urime Pavarsia28/03/20083.58 MB179 times343 times0
Patriotike > DoNNy - Per Pavarsi28/03/20084.50 MB169 times305 times0
Patriotike > Zelfi Hasani - Rrofsh flamuri rroft Rufia29/01/20073.85 MB346 times1530 times3
Patriotike > Zefe Beka - Erdhë lirija29/01/20073.75 MB389 times1450 times0
Patriotike > Xhemail Durmishi - Kreshnikët e Drenicës29/01/20073.83 MB293 times1221 times0
Patriotike > Xhavit Gashi29/01/20074.98 MB277 times874 times0
Patriotike > Selim Barisha29/01/20073.88 MB241 times665 times0
Patriotike > Radio Kosova e lirë29/01/20074.65 MB430 times1918 times3
Patriotike > Pyeta Hallin29/01/20074.28 MB260 times768 times1
Patriotike > N`prag të djegun29/01/20072.49 MB351 times1371 times0
Patriotike > N`kam Preshevë29/01/20073.53 MB325 times1325 times1
Patriotike > Sine Lloshi - Ka ndegji ni katundë28/01/20073.07 MB283 times765 times0
Patriotike > Sevdi Malesia dhe Qamil Berisha - Marsi 200128/01/20075.24 MB281 times1170 times0
Patriotike > Sevdi Malesia dhe Qamil Berisha - Do tabore shkijesh28/01/20073.52 MB302 times1067 times1
Patriotike > Sali Mani - Mbi Kosovë28/01/20075.22 MB463 times1782 times7
Patriotike > Sadete Shkodra - Kjo tokë nuk shitet28/01/20074.05 MB326 times1144 times7
Patriotike > Qerim Sula - Këngë për Gëzim Ostrenin28/01/20073.79 MB359 times1231 times1
Patriotike > Neset Gradeci - Komandant Teli28/01/20074.05 MB392 times1399 times3
Patriotike > Naim Abazi - Oj Serbi shtirgë e vjetër28/01/20072.90 MB430 times1960 times4
Patriotike > Mustafe Tahiri - Kosova Nënë28/01/20073.64 MB292 times825 times0
Patriotike > Musa Seadini - Abdylselam Emini28/01/20072.94 MB495 times673 times2
Patriotike > Muhamet Sejdiu - N`drase të vekut28/01/20072.30 MB335 times1286 times3
Patriotike > Motrat Bunjaku - Vendi i dashur ku une linda28/01/20073.28 MB381 times1126 times1
Patriotike > Hidajete Miftari - Ty t`ka nëna djal e çikë28/01/20075.25 MB373 times1010 times3
Patriotike > Hashim Shala - Shpat në dorë28/01/20074.17 MB344 times1432 times0
Patriotike > Hetemi dhe Selmani - Dëshmorët28/01/20072.46 MB242 times1026 times11
Patriotike > Hanife Zogaj - Amaneti28/01/20073.55 MB284 times704 times0
Patriotike > Esad Ruka - Azem ti je gjallë28/01/20076.08 MB298 times869 times2
Patriotike > Corona - Ç`janë këto dallgë28/01/20073.50 MB353 times1027 times1
Patriotike > Bib Kosova -Tanë shqiptaren ngriten zanin28/01/20074.41 MB339 times1588 times5
Patriotike > Augustun Ukaj - S`kam kujtu se del pranvera28/01/20075.33 MB367 times2018 times0
Patriotike > Arif Vlladi - N`kopshtin tend moj vashe lulet kishin cel28/01/20072.30 MB269 times1104 times2
Patriotike > Arif Demiri - Këngë për Naser Ademin28/01/20074.41 MB267 times2425 times7
Patriotike > Zile Krasniqi - Këngë për Jusuf Gervallën28/01/20072.64 MB351 times2615 times6
Patriotike > Zefe Beka - Threte Prizreni mori Shkodër28/01/20075.62 MB421 times4273 times9
Patriotike > Valbona Kelmendi - Oj Drenicë djep i trimit28/01/20073.57 MB311 times1884 times0
Patriotike > Instrumentale28/01/20075.27 MB445 times2191 times3
Patriotike > Hetemi dhe Selmani - Këngë për dëshmorin Izet Shatri28/01/20074.87 MB276 times1528 times22
Patriotike > Gezim Ahmeti - Këngë për Aziz Kelmentin28/01/20076.76 MB502 times3965 times20
Patriotike > Fitore Rusha - Shqiptari të erdhën Trimat28/01/20073.42 MB310 times2005 times1
Patriotike > Zeqe Kuci - Një brigadë e ka Gjakova28/01/20074.40 MB278 times1467 times0
Patriotike > Skender Hasi - Po thret Shqipja28/01/20073.71 MB340 times1620 times1
Patriotike > Liri Lasha - Moj liri, Nuse Kosove28/01/20074.27 MB267 times1361 times2
Patriotike > Ibrahim Mucaj - Kënga e Haxhi Zekës28/01/20075.36 MB257 times1392 times2
Patriotike > Halit Gashi - Tahir Sinani28/01/20074.05 MB692 times4782 times57
Patriotike > Fatmire Breqani - Nusen presin tri kala28/01/20074.90 MB357 times2128 times2
Patriotike > Fanushe Ahmetaj - Për kosovën m`ka fal Zoti28/01/20073.19 MB345 times1866 times1
Patriotike > Amanet na i kan lan - Boll mirë e veç pak i vogel25/12/20062.14 MB291 times2171 times1
Patriotike > Amanet na i kan lan - Besim Ndreca25/12/20064.35 MB332 times1783 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - M`syn Dushmanin n`Prizren25/12/20063.02 MB290 times2210 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - Muje Krasniqi e Beqir Gashi25/12/20063.64 MB348 times1591 times1
Patriotike > Amanet na i kan lan - Kenge per Sali Shabanin25/12/20063.30 MB249 times1195 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - Krall Nikola25/12/20065.94 MB310 times1508 times0
Patriotike > Amanet na i kan lan - Kenge per Adem Jasharin25/12/20063.10 MB363 times1538 times2
Patriotike > Amanet na i kan lan - Bac Bajrami e Shotë Galica25/12/20062.25 MB340 times2825 times1
Patriotike > Valbona Kelmendi - Oj drenicë djep i trimit14/07/20063.97 MB288 times1298 times0
Patriotike > Valbona Kelmendi - Kush na e ndali diellin14/07/20064.49 MB440 times973 times1
Patriotike > Nusret Muçiqi - 3000 vjet me plis të bardh14/07/20063.97 MB414 times2326 times0
Patriotike > Naim Latifi - Nga drenica vjen haberi.mp314/07/20063.25 MB354 times1489 times4
Patriotike > Naim Latifi - Nëna e ushtarit14/07/20062.86 MB347 times1778 times10
Patriotike > Manjolla Nallbani - Lufton Drenica14/07/20063.03 MB369 times1834 times1
Patriotike > Lule Bajra - Qofsh me fat Univerzitet14/07/20063.59 MB364 times1215 times1
Patriotike > Hapuni dyer te gjenetit14/07/20063.34 MB245 times739 times0
Patriotike > Engjuj Arberor14/07/20062.09 MB247 times760 times0
Patriotike > Dritqiriri i Naimit14/07/20061.43 MB250 times736 times0
Patriotike > Hymni i flamurit14/07/20061.99 MB583 times3056 times3
Patriotike > Arif Vladi - UCK14/07/20064.02 MB437 times3311 times2

© 2007-2010 We are not affiliated with any of the media files here.
All media files are sended by singers/groups or their producers for pomotional purposes only.
online users!